КAКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

Дермалните хиалуронови филъри са продукти за инжектиране, които се използват за различни естетични корекции като попълване на фини и дълбоки бръчки, уголемяване на устни, контуриране на лицето, моделиране на скули, брадичка, хлътване в зоната под очите, нехирургична корекция на нос.

Мезотерапията профилактира стареенето на кожата на лицето, шията, деколтето, ръцете, вътрешната страна на бедрата и мишниците. Подходяща е за премахване на следите от умора и стрес, при акне, мастни натрупвания по тялото, двойна брадичка, безжизнен тен, хиперпигментации, торбички под очите и стягане на клепачите. Активните съставки подпомагат обмяната на веществата в кожата, компенсират недостига на микроелементи и възстановяват водния баланс.

Ботокс терапията предлага невероятни резултати, изглаждащи фините линии, мимическите бръчки и пълзящите гънки около очите. Процесът е бърз, безопасен и отнема само няколко минути.

Ефектите от плазмотерапията върху лицето са впечатляващи - текстурата на кожата се подобрява, бръчките и фините линии намаляват, а общия външен вид на лицето се оздравява. Терапията се основава на способността на естествените оздравителни сили на човешкия организъм да забавят процеса на стареене на кожата, чрез инжектиране на собствена кръвна плазма - богата на тромбоцити.
Знаете ли, че хиалуроновата киселина притежава уникалната способност да привлича хиляди водни молекули? И точно това е ролята на БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯТА - процедура, която подмладява кожата, чрез насищане с хиалурон в дълбочина.
Освен хиалурон, в кожата се вкарват още полезни, естествени съставки като витамини и пептиди.
Полимлечната киселина е естествено съществуваща киселина, която има много ползи за кожата - подобрява текстурата и тона й, като стимулира производството на колаген и еластин. А това намалява появата на бръчки, ефикасно отстранява несъвършенствата и подобрява общия външен вид.
Натрупването на мазнини в зоните на брадичката, корема и бедратата са често срещан проблем, който не винаги можем да разрешим с диета или спорт.
Тогава на помощ идва микролипосукцията - процедурата, която не само премахва излишната мастна тъкан, но има и лифтинг ефект в третираната зона.
Оформяне на седалището с HYACORP - единствения филър одобрен от FDA (Американска Агенция за контрол на лекарствата и храните) за инжектиране в седалището. Резултатите са видими моментално, но подобрението подължава и през следващите дни.
Микропигментация на скалп е високотехнологичен метод за козметична пигментация. Макар и подобен на татуиране, този метод е уникален, тъй като включва използването на специализирано оборудване и техника за нанасяне на растителни пигменти в кожата на скалпа. Подходящ е за плешивост при мъже; косопад при жени; алопеция; добавяне на плътност; покриване на белези; когато не сте подходящ/а за трансплантация на коса.
Подмладяващи и дълбоко почистващи терапии за всеки тип кожа на MEDIK8. Терапии за чувствителна и предразположена към зачервявания кожа на MEDIK8. Кислородна терапия на DERMA OXY - създадена да работи в синхрон с кожата - с доказан ефект против стареене, фокусиран върху намаляване на бръчките и фините линии.
Микронидлинг представлява инжекционно въвеждане на козметични продукти навътре в дермалните слоеве. Извършва се чрез пенетрация на микро игли, които позволяват на частиците на козметичните продукти да стигнат до горните слоеве на кожата, където да подобрят състоянието й като активират производството на еластин и колаген.

Искате да запазите час за консултация?